Acţiuni caritabile punctuale

Donație mobilier

La începutul lunii iunie 2020, Asociația We All Matter a donat o serie de piese de mobilier către comunitatea din satul Florești, județul Prahova. Donația a constat în 3 birouri, 1 etajeră pentru cărți, 4 scaune și 1 măsuță. Pentru că știm cât este de important ca fiecare copil să aibă propriul său spațiu de lucru, bunurile au fost donate către familii cu mai mulți copii, dându-le astfel posibilitatea de a se organiza mai bine și de a simți că locul respectiv le aparține.

Pe lângă acestea, pentru a sărbători ziua de 1 iunie, Asociația We All Matter le-a oferit copiilor cadouri constând în rechizite și dulciuri.

Mobilierul donat a fost primit din partea unui donator anonim, căruia dorim să îi mulțumim pentru sprijinul acordat!

 

Și tu poți contribui la acțiunile caritabile punctuale ale asociației noastre, donând alimente, bunuri și obiecte funcționale pentru oamenii din comunitățile defavorizate în care intervenim! Află cum, accesând pagina IMPLICĂ-TE de pe site-ul nostru, rubrica Susține #WeAllMatter!

Îți mulțumim!

Cu toții contăm! 

Donație haine și încălțăminte

În luna noiembrie 2019, Asociația We All Matter a donat 15 saci cu haine și încălțăminte către comunitatea din satul Florești, județul Prahova, prin reprezentanții săi și prin parohia din localitate. Bunurile donate au ajuns la familiile defavorizate din sat și din localitățile învecinate, reprezentând un adevărat sprijin pentru acestea, atât de necesar pe timpul perioadei de iarnă.

Le mulțumim tuturor donatorilor care, printr-un gest simplu, ne-au ajutat să realizăm această acțiune punctuală și să le facem o bucurie acestor oameni!

Și tu poți contribui la acțiunile caritabile punctuale ale asociației noastre, donând alimente, bunuri și obiecte funcționale pentru oamenii din comunitățile defavorizate în care intervenim! Află cum, accesând pagina IMPLICĂ-TE de pe site-ul nostru, rubrica Susține #WeAllMatter!

Îți mulțumim!

Cu toții contăm! 

Donații Școala Gimnazială Florești

Anticipând începutul școlii în contextul actual generat de pandemie și dorind să le asigure copiilor din comunitățile rurale în care intervine condiții optime de igienă și materiale educative pentru buna derulare a cursurilor, Asociația We All Matter a donat în luna august 2020 o serie de bunuri către Școala Gimnazială din Florești, județul Prahova.

Printre bunurile care au fost donate s-au numărat cărți pentru biblioteca școlii, monitoare de calculator, o multifuncțională color, obiecte de birotică și papetărie, puzzleuri, jocuri și jucării educative pentru grădinița din localitate.  

Toate bunurile au fost primite de către asociație din partea unor donatori anonimi, cărora dorim să le mulțumim pentru generozitate!

Pe lângă toate acestea, pentru că siguranța copiilor este pe primul plan, mai ales în această perioadă, Asociația We All Matter a donat Școlii din Florești și produse igienico-sanitare (dezinfectant de mâini, săpun lichid, detergent pentru pardoseli și detergent universal). Toate produsele donate sunt avizate de către Ministerul Sănătății și au fost oferite cu sprijinul Iduna România, căreia îi mulțumim pentru sprijin! 

Și tu poți contribui la acțiunile caritabile ale asociației noastre, donând alimente, bunuri și obiecte funcționale pentru oamenii din comunitățile defavorizate în care intervenim! Află cum, accesând pagina IMPLICĂ-TE de pe site-ul nostru, rubrica Susține #WeAllMatter!
Îți mulțumim!

Cu toții contăm! 

Asociația We All Matter a fost înființată în 20.09.2018, în baza OG 26/2000, este acreditată ca furnizor de servicii sociale conform certificatului de acreditare AF 005975/2018 și este înscrisă în Registrul Unităților de Cult pentru care se acordă deduceri fiscal conform Deciziei nr. 8118447/28.02.2020. CIF: 40037645

Dacă vrei să fii la curent cu activitățile și proiectele noastre, înscrie-te la newsletter!

Copyright © 2021 Asociatia We All Matter. Toate drepturile rezervate. Politica de Confidențialitate | Politica Cookie | contact@weallmatter.ro