Despre WAM

despre we all matter

Asociația We All Matter

Asociația WE ALL MATTER a fost creată din dorința de a ajuta și susține persoanele din categoriile defavorizate care, din diferite motive, nu au acces la anumite servicii sau informații care le-ar putea ajuta să-și îmbunătățească viața și condițiile de trai.

Serviciile oferite de WAM vin în completarea celor deja puse la dispoziția beneficiarilor de către alte instituții de stat sau private și, deși se adresează în principal copiilor, natura pluridisciplinară a acestora ne permite să intervenim și în cadrul familiei extinse.

Împreună cu colaboratorii noștri încercăm să acoperim o paletă cât mai largă a nevoilor decelate, prin implementarea de programe de prevenție și de intervenție personalizate, axate pe servicii de consiliere și îndrumare socială, psihoterapie individuală și de grup, informări și discuții pe teme medicale, servicii culturale și educaționale.

Experiența noastră în lucrul cu copiii ne-a demonstrat că intervenția pe termen lung, axată pe prevenție și educație, pe conștientizarea faptului că se poate și altfel, că se poate mai bine, este esențială în formarea și dezvoltarea armonioasă a acestora.

Misiunea noastră este aceea de a reuși să aducem o ameliorare calitativă vizibilă a vieții beneficiarilor, de a-i ghida în cunoașterea drepturilor și libertăților pe care le au și de a le arăta cum își pot folosi în mod eficient resursele de care dispun pentru a obține beneficiile de care au atâta nevoie.

Pentru că, toată lumea contează!

Echipa WAM este formată din următoarele persoane:
- Larisa Budeanu - coordonator programe
- Alina Murzea - asistent programe, traducător
- Oana Georgescu - psiholog psihoterapeut colaborator
- Oana Stoica - contabil
- Lucian Andrei - mentenență site

 

Asociația We All Matter a fost înființată în 20.09.2018, în baza OG 26/2000, este acreditată ca furnizor de servicii sociale conform certificatului de acreditare AF 005975/2018 și este înscrisă în Registrul Unităților de Cult pentru care se acordă deduceri fiscal conform Deciziei nr. 8118447/28.02.2020. CIF: 40037645

Dacă vrei să fii la curent cu activitățile și proiectele noastre, înscrie-te la newsletter!

Copyright © 2021 Asociatia We All Matter. Toate drepturile rezervate. Politica de Confidențialitate | Politica Cookie | contact@weallmatter.ro