EVENIMENTE

Petrecere de Crăciun

În luna decembrie 2018 am organizat prima acțiune WAM, o petrecere de Crăciun pentru 40 de copii din medii defavorizate.

Pregătirile au început din luna noiembrie și, timp de o lună, spiridușii Moșului au răspuns apelului nostru și au tot apărut cu cadouri, care mai de care mai frumoase și mai speciale.

Mulțumim cu recunoștință tuturor donatorilor privați, firmelor și ONG-urilor care ne-au ajutat pe noi și pe Moș Crăciun să le aducem acestor copii și familiilor lor puțină bucurie și să le facem Sărbătorile mai frumoase.

Și nu în ultimul rând îi mulțumim Moșului, care a răspuns invitației noastre de a veni la întâlnirea cu copiii (surpriza a fost foarte mare pentru unii dintre ei, care l-au văzut atunci pentru prima dată), care i-a încurajat să spună povești și poezii și să cânte colinde și care i-a făcut să zâmbească.

A fost o zi specială pe care mulți dintre noi nu o vor uita prea curând!

Norocosul nr. 13

Contrar credințelor populare, numărul 13 poate aduce si noroc. Pentru Asociația WAM, ziua de 13 noiembrie 2018 a reprezentat debutul acestui proiect drag nouă, începutul unei frumoase aventuri.

Inaugurarea Asociației a coincis cu întâlnirea Empretec Business Club IX, pe care am avut prilejul să o găzduim la sediul nostru. A fost o seară inedită, în care am cunoscut oameni deschiși și frumoși, în care am reușit să aflăm despre ei și să le povestim despre noi, despre povestea noastră și despre ce ne dorim să realizăm. Mulți dintre ei au rămas de atunci alături de noi și pentru acest lucru le suntem profund recunoscători.

Pe lângă donatorii privați care și-au dorit să rămână anonimi, dorim să mulțumim unor persoane speciale pentru noi, și anume: Dragoș Mengher și Marius Mușat (SC I See Solutions SRL), care ne-au ajutat ca totul să iasă, zicem noi, „perfect”. Cadrul relaxat și prietenos a fost completat de surprizele dulci și personalizate oferite de Mara Mura și Atelier Cortez.

Mulțumim tuturor pentru sprijin și pentru încredere și vă invităm să rămâneți pe aproape și să ne vedeți crescând!

Asociația We All Matter a fost înființată în 20.09.2018, în baza OG 26/2000, este acreditată ca furnizor de servicii sociale conform certificatului de acreditare AF 005975/2018 și este înscrisă în Registrul Unităților de Cult pentru care se acordă deduceri fiscal conform Deciziei nr. 8118447/28.02.2020. CIF: 40037645

Dacă vrei să fii la curent cu activitățile și proiectele noastre, înscrie-te la newsletter!

Copyright © 2021 Asociatia We All Matter. Toate drepturile rezervate. Politica de Confidențialitate | Politica Cookie | contact@weallmatter.ro