Implică-te și tu!

„Cu toții contăm!” este un concept cu care noi ne identificăm și care ne ghidează în fiecare zi! Credem cu tărie că fiecare dintre noi poate contribui la concretizarea acestei idei, la crearea unei lumi mai bune în care toți oamenii, indiferent de vârstă, rasă, etnie, culoare, sex și religie, sunt tratați în mod echitabil și au drepturi și libertăți egale!

Și tu poți fi alături de Asociația We All Matter în demersurile sale de susținere a copiilor și familiilor defavorizate.

3.5% sau 20% din impozit

Redirecționează până la 3,5% din impozitul pe venit până la data de 25 mai 2022. Găsești formularul precompletat cu datele noastre aici, iar dacă ai nevoie de un model care să te ajute la completarea lui, îl poți găsi aici.

Pașii pe care îi ai de urmat sunt:

1. descarci formularul, îl completezi cu datele tale și îl semnezi
2. îl trimiți direct prin poștă, cu confirmare de primire, la administrația fiscală de care aparții sau
3. ne trimiți un mail la contact@weallmatter.ro sau ne suni la telefon 0722 425 622 și stabilim împreună cum putem face ca formularul să ajungă la noi ca să îl putem depune.

Dacă reprezinți o societate comercială, direcționează 20% din impozitul pe profit, în baza legii sponsorizării. Găsești modelul de contract de sponsorizare aici.

Donează în contul bancar al asociației

RO64 INGB 0000 9999 0854 4586, deschis la ING Bank, pentru a susține programele și proiectele sale

Devino voluntar

În opinia noastră, voluntariatul este expresia cea mai profundă a empatiei față de ceilalți și vom avea tot timpul nevoie de ajutorul tău pentru activitățile pe care le derulăm împreună cu copiii și familiile lor. Urmărește site-ul și pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu campaniile pe care le derulăm și cu apelurile de voluntariat. Dacă ești interesat să te implici în programele noastre, scrie-ne pe adresa contact@weallmatter.ro pentru a discuta împreună toate detaliile.

Susţine #WeAllMatter

Donează punctual bunuri și produse pentru a susține acțiunile noastre caritabile. În acest sens, te rugăm să completezi formularul de mai jos cu datele tale, bifând căsuța corespunzătoare obiectelor pe care vrei să le donezi și te contactăm noi.

Required *

 

Asociația We All Matter a fost înființată în 20.09.2018, în baza OG 26/2000, este acreditată ca furnizor de servicii sociale conform certificatului de acreditare AF 005975/2018 și este înscrisă în Registrul Unităților de Cult pentru care se acordă deduceri fiscal conform Deciziei nr. 8118447/28.02.2020. CIF: 40037645

Dacă vrei să fii la curent cu activitățile și proiectele noastre, înscrie-te la newsletter!

Copyright © 2021 Asociatia We All Matter. Toate drepturile rezervate. Politica de Confidențialitate | Politica Cookie | contact@weallmatter.ro